Kisah Mengarut

Nothing Special

EXAM WAR

Yaiy yaiy yaiy. Salam semua. Hurm. I will sit for my exam beginning on 5,6,7,9,10 and 16th of January 2012. 7 papers for this semester. Firstly, I’m sorry if my English is not good. Haha..org kg mana tahu English sgt. Untuk semester ini rasa seperti di awang awangan. Saya buat mc x tahu aja. Haish. Revision x buat lg. Scary betul la tgk diri ini. Harap tiada apa2 x best untuk result kali ini.

Oleh itu, saya ingin mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT EXAM kepada rakan2 saya yg akn menduduki exam semester ini. All the best brothers and sisters. Thanks to Drs for their lectured. Isk isk. Can give pass grade for me?? wink wink wink. Untuk adik saya pun good luck juga. It will be her final semester before she has her LI. Untuk kaki pukul Haly good luck juga. Bila kita nak ketemu. Anda begitu jauh. Haida kami..doakan saya iya..muah muah..

Image

Mungkin ini berlaku kepada kita semua….hahah..

Image

GOOD LUCK anda semua yang akn menghadap exam

Sambungan ayat pic atas tu “you will be showered with good luck”

oh oh..untuk exam kali saya kena tinggalkan lappy saya di rumah. Since Diploma I left my lappy for exam season kononnya elakan gangguan. haha…akan meindui lappy saya selama 3 minggu..hug hug hug..

Advertisements
Leave a comment »

SELAMAT TAHUN BARU 2012

 

The Old Year has gone. Let the dead past bury its own dead. The New Year has taken possession of the clock of time. All hail the duties and possibilities of the coming twelve months! ~Edward Payson Powell

Leave a comment »

DISEMBER DECEMBER 12

Assalamualaikum…

wah. sudah masuk bulan Disember. maksudnya sudah akhir tahun. maksudnya kena cari azam baru. huhu. sedangkan azam yg lepas x satu pun tercapai. hah..sebelum itu saya mahu mengucapkan salam maal hijrah 1433 kepada semua Umat Islam. diharapkan kita bersatu dari segala anasir-anasir yg memburukan Islam. final exam untuk sem ini juga semakin hampir. lagi 4 semester lagi…lagi 2 tahun lebih lagi akan tamat Insya Allah..7 subjek untuk semester ini. takut lah..buat adik2 yg sedang bercuti sekolah, jaga keselamatan diri korang. musim hujan jgn main air..bahaya..

chill..

Leave a comment »

Baraka-Allahu-Lakuma

Lagu untuk mereka yang akan bernikah kah itu?? Tiba2 saya meminati lagu itu. Sebenarnya saya dulu kurang minat Maher Zain. Tetapi tiba2 berubah jatuh cinta dengan lagu2 dia.

Mari sama dengar lagu di bawah ini..ehsan Youtube

 

 

agak catchy juga lagu ini…

 

Leave a comment »

Marhaban Ya Ramadhan

Assalamualaikum readers,

Wah. Ramadhan kembali lagi. Bulan mulia yang ditunggu-tunggu. Kali ini saya dapat menyambut puasa brsm dgn family. Seronok sgt. Oleh itu, saya ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua umat Islam di dunia ini walaupun agak lewat ucapan ini. Semoga Ramadhan kali ini memberi kita seribu rahmat dariNya. Semoga Ramadhan kali ini juga memberi keinsafan kepada kita. Bagaiman saudara-saudara kita di luar sana yg sedang mengalami kesusahan. Semoga mereka dilindungiNya dan dilimpahi rezeki olehNya. Ok. 29 hari aja kita akan berpuasa. Pejam celik pejam celik habislah puasa. Tak sabar jg nak sambut Aidilfitri. Huhu…

 

Selamat Berpuasa Semua!!!!

1 Comment »

Kisah Lapuk Tak Diceritakan Lagi

Hello kawan-kawan..

Pada tajuk yang lepas saya akan menceritakan apa yang best itu kan. So, lihat kumpulan gambar di bawah..biar saja gambar bercerita. Tiada idea untuk menulis
Read the rest of this entry »

Leave a comment »

Cuti Oh Cuti

Salam..

Saya sudah kembali setelah hampir sebulan membakar diri, memukul, menendang serta mendive di turf.

Hasilnya, lumayan. Agak gelap sedikit keadaan diri ini. Yaiy..tapi sngt menyeronokan.

Ok. Nanti saya akan cerita apanya yang seronok sangat itu kan.

Tata

Air Jampi

1 Comment »

HIATUS

Salam semua..

yaiy. sem break for 4 months. wah wah. apa perlu buat semasa cuti:

1. kerja part time (hurm duit perlu utk sem depan)

2. lesen motor!! yes i still not have it

3. makan tido makan tido

4. tanam anggur x berbuah

5. menghasilkan keju..

6. study for next sem subjek (dude..this is holiday meh)

7. etc..

but.. saya masih belom boleh bercuti. masih perlu duduk di kampus. membuat kerja ‘amal’. haha..so ada di rumah lebih kurang 2 bulan.. dan saya akan dapat berpuasa dan beraya di rumah sehingga saya habis grad..yaiy..seronok….

ok lah.goodbye..

Leave a comment »

testing n exam mood

assalamualikum..
Hai readers! Ada ke yg mmbc coretan sy ini..
Yaiy..cubaan mngunkan device lain untk update blog ini. Mcm syiok aja. Tp agak payh krn internet agak skjp2..akn dscnct n perlu login kembali.
Ok. Skrg ini adlah mood exam. Sy ambil 7 paper sem ini. 2 seksaan pper sudh lepas. Means ad lg 5 pper. Yes 5 more left. Next week adlh 5 pper itu. Direct isnin-jumaat. Haish..akn tunggng langgnglah kedudkan otak sy..put my brain in the bottle..apa itu? Sy pun x tahu..baiklah..sy mahu mengucapkan selamt menjawab exam. Mayb agak terlewat. Ucapan ini untuk rkn2(roommate) serta my sister. Sy belumba dgn sis sy siapa grad dulu. Tp nmpknya sprt dia akan grad dulu. Rancangn smsa cuti sdg diplan. Kerja tido atau sebaliknya. Tgu. Wish me luck untuk 5 paper nanti. Really killer kot. Ops lupa..thnks untuk lec2(prof n dr2). Halakan ilmu yg diajar.

Leave a comment »

EARTH HOUR

 

Earth Hour 26/3/2011..

First time join EH. Hujan pula. Masa suis semua dipadam rasa keadamaian. Dengar hujan yang turun. Azan berkumandang menjadi diri insaf.

Sorry pic blur. Guna phone aja snap pic di kala hujan. Enjoy.

Leave a comment »