Kisah Mengarut

Nothing Special

2 Tahun Berlalu

Assalamualaikum..

Nampaknya 2 tahun kawasan ini bersemak lalang hutan belukar.
Juga waktu exam nak semangat update.

Heh…bukan study tapi tengok Spiderman Animated Series.
Umur nak masuk 3 series tgk kartun.
Apa boleh buat minat.

Ok la. Later peeps.
Chow..

Advertisements
Leave a comment »

Di Kala Exam yang Tenang(tipu lebih)

Di Kala Exam yang Tenang(tipu lebih)

Alone because of roommate still not back from her home. 8 chapters to cover. Oh man..5 hours more less left.

p/s: think want to change url address ;p

Leave a comment »

Oh! Sudah 2 Januari

Oh! Sudah 2 Januari

Supper untuk stay up. Aiyo. Management Accounting tolong lah saya.

Leave a comment »

Exam Selamat Tahun Baru 2013

Assalamualaikum peeps..
Hoho. New post aja exam. Exam aja new post. Mcm itu la cerita nya. Exam start 2,3 & 15hb Jan. Hoho. Sikit ja ambil subjek. 3 paper aja. Bahaya byk2 nanti mereng. Good Luck kepada mereka akan menempuh exam. Selamat Menyambut Kertas Soalan.

2013 yooo…
No resolution. Tp mcm tidak ada arah tujuan. Kompasnya masih tidak berfungsi dengan elok. Maka azamnya tgu aja apa yang perlu dibuat nanti. Yang penting cuba ubah diri menjadi lebih comel(boleh x).
Selamat Tahun Baru 2013. Semoga tahun ini akan lebih baik dari tahun sebelumnya.

P/s: wait for the Friday the 13 this year..hahaha..
Akan bersarang semula blog ini. Tunggu ada mood or cerita baru vacuum.

Leave a comment »

CERITA

Assalamualaikum dan Salam Jumaat semua. Hehe. 

Gayanya exam habis dah tadi. 4 papers direct. Setengah nyawa. Setengah beku otak. 

Result belakang cerita. Ada cerita lagi best nanti. Huhu.

Hati dan perasaan. Mcm mana ini. 

Apa yang telah mengarut ini. Sebenarnya tiada idea nak post baru.

Image

 Hehehe..Chow..

Leave a comment »

EXAM and UPDATE

Assalamualaikum..

Haiyo..nak exam aja baru nak update blog. xda untung la

Sblm exam akan ada bbrp aktivit heh:

1. TOT on 18,19 and 20 May…yaiy…gonna tarik tali lg..

2. Siapkan semua yang terbengkalai..

3. Financial report untuk semua..

4. etc

sbnrnya x sabar nak balik cuti study week..but the Dep Dean x bagi balik..duduk diam baca buku…

but..saya nak balik jugaa….hahaha..

mcm ini rupanya

mood: baru ada mood nak study…dari awal2 x nak ada mood..haish..

ok

Leave a comment »

Global March to Jerusalem

Global March to Jerusalem

Insya Allah

Leave a comment »

I can’t complain, but so…

I can’t complain, but sometimes I still do. -Joe Walsh-

Leave a comment »

End of 3rd Semester

Assalamualaikum..

oh oh..hari ini exam sy habis dah..tgu pula result.. itu lg mendebarkan..

ok lah. cuti hanya x sampai sebulan. apa nak buat? ada satu yg perlu sy habiskan. perkara ini sdh tertangguh hampir 3 tahun. heha..lesen motor..ya itu lesen motor..saya masih belum ambil exam lagi.. cikgu yg ajar pun merajuk agaknya dah.. haha..

saya nak berjimba jimba dgn adik saya. tp dia x habis exam lg. nak tonton movie underworld lah. macam best. erk.

kpd kwn-kwn selamat bercuti. jgn nakal masa holiday. for my chinese friends happy chinese new year!!! dragon warrr..here drago drago..

Leave a comment »

QUOTE PADA HARI INI

QUOTE PADA HARI INI

erk..mmg kena dengan diri sendiri. iaitu stdy last minute. last minute preparation for exam, anything lah. aiya..

Leave a comment »